diumenge, 20 d’octubre de 2013

II fira de capgrossos i gegants de Badalona

Ahir dissabte 19 d'octubre la colla va assistir a la II fira de capgrossos i gegants de Badalona que organitzen la colla de gegants de Badalona, les escoles de Badalona que tenen gegants o capgrossos, l'esbart Sant Jordi i d'altres entitats o particulars que tenen gegants.

Al matí, a primera hora es va donar el tret de sortida de la fira amb la presentació a la societat gegantera de Badalona de las noves figures de la ciutat, la Laura, la nostre nova geganteta i la Ginesta que es la gegantona d'en Pol, un nen de l'escola Ventós Mir molt aficionat als gegants.

Aquí teniu un petit vídeo d'aquesta presentació.


Al matí, dedicat més als capgrossos, hi va haver tallers per a que els nens es poguessin fer un capgròs de cartolina i aprendre a portar un gegant. També hi va haver una sessió de contes sobre gegants.

Per la tarda vam arrencar amb un cercavila fins a l'ajuntament i la mostra de gralles on els nostres grallers van triunfar (com sempre) interpretant "Dalt la jungfrau", "El tio Bartolo" i "La jota Tortosina".
A la mostra de balls el nostres menuts, en Jam , en Quimet i la Laura van ballar "La Marieta cistellera" i ho fan fer molt bé (era el primer ball en societat de la Laura).
I per acabar tots el gegants van fer una ball conjunt, "El Valset de Badalona". Per cert, que la Clementina i en Jofre van ballar molt bé, es nota que el portaven molt assajat.