diumenge, 12 de maig de 2013

Festes de Maig 2013

4 de Maig al matí - Cercavila petita

Les nostres figures petites van sortir el passat 4 de Maig al matí a la cercavila petita i a la plaça de la Vila van ballar "La Marieta Cistellera".

Aqui teniu unes fotografies de l'event.

4 de Maig a la tarda - Badagegants


Com cada any, els voluntaris per ballar el renaixement Geganter van anar ben dora, ben dora a "La Plana" per assajar el ball i després tots junts cap a l'ajuntament per fer la cercavila amb tota la gent.

A la mostra de musiques de gralla els nostres grallers van interpretar de manera excedent "La jota Tortosina  i "La polca d'Ours".

Aquest any els nostres gegants varen ballar "El Bartolo"10 de Maig - El seguici de la cremada del dimoni.
Aquest any al seguici vàrem ballar la Gironella que és el nostre ball per a aquest esdeveniment i a la rambla, a diferencia d'altres anys que ens havia estat molt complicat de ballar degut a la gent que assisteix a la cremada del dimoni, varem poder ballar la Marieta Cistellera gracies al format estret del ball.

Degut a les retallades, aquest any el sopar que l'ajuntament dedica a les colles de la ciutat que participen en l'acte,  va estar organitzat per la coordinadora de festes i es va celebrar a l'escola Gitanjali enlloc de les pistes de hoquei del centre parroquial de Sant Josep.
Aqui teniu un enllaç per veure totes les fotografies d'aquestes festes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada