dilluns, 8 de maig del 2017

Cercavila Petita i BadagegantsEl dissabte 5 de maig, dins la programació de les Festes de Maig, vam tenir doble sessió d'actes geganters.

Al matí vam participar a la Cercavila Petita, que té per objectiu mostrar els elements festius de la ciutat que poden ser portats per infants i fomentar la seva participació. La trobada de totes les colles va ser a La Rambla.Una animada cercavila pels carrers del Centre de la nostra ciutat ens va portar fins l'Ajuntament.. En arribar a la Plaça de la Vila cada colla va fer una tanda de lluïment.
En Jam, en Quimet i la Fal·lera, acompanyats per la canalla, van ballar la Marieta Cistellera.
Per la tarda va tenir lloc el Badagegants 2017, XXXIV Trobada de Gegants de Badalona. 

Els actes van començar a la Plaça de la Vila amb la plantada de Gegants, una quarantena llarga de figures. Tot seguit els grups musicals de les colles van oferir una Mostra de Músiques de Gegants. La nostra colla va interpretar dos temes: L'Amigó i la Jota Tortosina.


Tot seguit passejada de Gegants fins La Plana, on va tenir lloc la XXI Mostra de Balls de Gegants. Allà cada colla va fer un ball. Els nostres Gegants: Jofre, Clementina, Jam i Quimet van ballar 'Dalt la Jungfrau'.

I per acabar, ballada conjunta de tots els Gegants del ball 'Renaixement Gegant', una coreografia estrenada el 1997 i que cada any clou l'acte de La PlanaA la nit, finalment, sopar de germanor de totes les colles participants.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada